25 dkg porcukor
25 dkg margarin
30 dkg liszt
3/4 csomag sütőpor
5 egész tojás
3 ek. darált dió

A szilvákat kimagozzuk és elfelezzük, egy tálban fahéjat és cukrot szórunk rá, félre tesszük.

A 25 dkg porcukrot a 25 dkg margarinnal alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a 5 db tojást, a 30 dkg  lisztel összekevert sütöport is, és végül a 3 ek.darált diót.

Kikent közepes tepsibe, öntjük a masszát.
Rárakjuk szorosan egymás mellé a szilvákat, és fahéjjal és cukorral megszórjuk.

A sütőben 165-170 fokon 35 40 percig sütjük.

Szerző: rf dori  2009.02.23. 17:44 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása