325 g keserü csoki (70%)
115 g vaj
50 ml tejszín
125 g porcukor
6 tojás
100 g liszt
40 g kukoricaliszt
1,5 tk. sütőpor
A töltelékhez a 125g csokit és a 15 g vajat összekeverni + 50ml tejszín és 25g cukrot. Ezeket összemelegíteni. A fagyasztóban kis adagokban megfagyasztani.
A többi csokit gőzfürdőn felmelegítem.
A maradék vajat, cukrot és tojássárgákat kikeverni. A fehérjéket felverni. A lisztes sütőporos, kuk.lisztes masszát a vajas cukorhoz adni, majd a csokit és a fehérjét belekeverni. A kikent kivajazott formát (muffinforma) 1/3-ig megtölteni, rá a fagyott töltelékdarabot, majd teletölteni tésztával. A formákat félig vízzel teli tepsibe tenni, letarakni, sütni, kb 1 óra.