400 ml napraforgó olaj
400 gr cukor
5 tojás
ezeket összekeverem, majd hozzáadok 400 gr self-rising flourt, mandulát és egyéb aszalt gyömölcsöt ízlés szerint.
Kis jénaiba elég 200-300 gr-os adag mindenböl. 180 fokot ír, de lassan sül a belseje.
400 ml napraforgó olaj
400 gr cukor
5 tojás
ezeket összekeverem, majd hozzáadok 400 gr self-rising flourt, mandulát és egyéb aszalt gyömölcsöt ízlés szerint.
Kis jénaiba elég 200-300 gr-os adag mindenböl. 180 fokot ír, de lassan sül a belseje.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.