10 dkg vaj

1 bögre (3 dl cukor)

2 tojás

1 cs sütőpor

1 – 1 bögre mák és liszt

1 bögre langyos tej

lekvár tölteni

A vajat a cukorral, majd a tojásokkal habosra keverni, bele a sütőporos liszt, mák, majd a tej. Vajjal, liszttel kikent tepsibe mehet a tészta. Előmelegített sütőbe, 200 C-n 40 perc. Félbevágni és megtölteni lekvárral.

 

Szerző: rf dori  2009.02.15. 23:08 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása